papegaai-respect-liefde-vertrouwen

Lees onderstaand artikel en ontdek …

 • Waarom de reguliere vogelhandel niet blij is met deze uitgave..

 • De Waarheid over het houden van een papegaai & parkiet als HUISDIER

 • Waarom ik zelfs telefonisch bedreigd wordt ( audio-opname in ledengedeelte) deze informatie niet openbaar te maken

 • Hoe gemakkelijk je zelf veiliger en beter vogel speelgoed kunt maken

 • Waarom verveling oorzaak nummer 1 is van alle gedragsproblemen bij papegaaien en parkieten

 • Geheimen m.b.t. verrijking bij papegaaien en parkieten die nooit eerder bekend gemaakt zijn

 

Beste Lezer,

Mijn naam is Grace en ik heb een paar vragen aan jou:

“Heb jij je wel eens afgevraagd, waarom er zoveel vogels op websites als marktplaats, speurders enz worden aangeboden onder het mom van ‘hand tam’
en diezelfde dieren vaak nog geen jaar later opnieuw te koop worden aangeboden?

bird_parrot_6Heb je enig idee wat de werkelijke redenen zijn, waarom iemand een geliefd huisdier als een papegaai of parkiet überhaupt zou willen verkopen?

Ondanks het feit dat je wellicht zelf een vogel als huisdier hebt en je uiterste best doet deze zo goed mogelijk te verzorgen, hoe komt het dat hij of zij
toch steeds terugvalt in ongewenst vogelgedrag?

Weet je hoeveel vogel liefhebbers proberen hun papegaai of parkiet op dezelfde manier te trainen als een hond en dat dit absoluut
NOOIT zal werken?

Wist je ook dat er al op dit moment al ruim 39 jaar lang wetenschappelijk praktijk gericht onderzoek wordt gedaan naar het gedrag van papegaaien en dat
je daar als liefhebber ontzettend veel van kunt leren?

Wist je dat de meeste boeken je nooit zullen vertellen hoe een gelukkig leven voor je papegaai of parkiet ALS HUISDIER er nu WERKELIJK uitziet?
Dit niet omdat het onmogelijk zou zijn, maar omdat niet iedereen er belang bij heeft om dit te weten!

Maar JIJ dus WEL als je een vogel als huisdier hebt!

 

Het goede nieuws is dat ….Er een echte oplossing bestaat! 

 

Samen met mijn man Hans zijn wij inmiddels ruim 13 jaar intensief
bezig met papegaaien. Niet alleen houden wij verschillende soorten als huisdier, maar kweken èn socialiseren ook deze dieren
zodat ze op een verantwoorde manier als huisdier gehouden kunnen worden.

Papegaaien en Parkieten hebben totaal andere natuurlijke behoeftes dan ieder ander huisdier, zoals honden en katten.

Wat als JIJ Nu Precies Zou Weten Wat De Natuurlijke Behoeftes Zijn Van Jouw Vogel
En Hoe Je Daarin Op Een Creatieve Manier Zou Kunnen Voorzien?

 

De meeste kleine en grotere gedragsproblemen bij papegaaien en parkieten die als huisdier worden gehouden, zijn niet met wat training en (her-) opvoeding alleen op te lossen noch te voorkomen.

Je kunt nu eenmaal niet 24/7 bezig zijn met je vogel om te spelen, te knuffelen en te trainen. Het aanleren van vaardigheden en zelfs het doen van spelletjes en aanleren van ‘kunstjes’ zijn een belangrijke tijdsbesteding voor je vogel. Daarom hebben we ook al sinds enkele jaren onze speciale Vogel Trainings Cursus, die je HIER kunt vinden. Het is namelijk van groot belang dat je ook bij het trainen en aanleren van vaardigheden precies weet wat je doet.
Waar deze genoemde cursus echter op focust is interactie met je vogel d.m.v. het aanleren van diverse handelingen die noodzakelijk zijn wanneer je het dier als huisdier wilt houden.

papegaaiEchter het dagelijks leven van je papegaai of parkiet bestaat uit meer dan bezig zijn met jou alleen!

Elk moment van de dag is belangrijk. Ook als hij alleen is of los in de kamer of in de kooi. Het heeft uiteindelijk allemaal invloed op de gemoedstoestand en dus het gedrag van je papegaai of parkiet!

Denk maar eens wat jouw soort vogel op dit moment aan het doen zou zijn als hij nooit bij jou in huis was gekomen, maar volledig vrij in de natuur was geboren en opgegroeid.

Misschien vloog hij nu van de ene boomtop naar de andere, was hij een tak aan het ‘doorknagen’ of aan het foerageren na een paar kilometer vliegen. Misschien is hij een soort die in grote groepen tussen de rotsen leeft en nooit op een tak slaapt, maar zich liever verschuilt in spelonken?

Misschien heb je zelfs wel twee verschillende soorten en probeer je er alles aan te doen ze op vriendschappelijke wijze samen te laten leven en wil dat maar niet lukken. Het zou kunnen dat ze uit totaal verschillende continenten en leefomstandigheden komen en dus andere behoeftes hebben.

 

Wat er ook speelt, er is vrijwel altijd een oplossing voor te vinden als je over de juiste kennis beschikt, maar één ding is zeker:

Pas als het dagelijks leven van je vogel een feest is voor hem, zal je echt resultaat zien!

 

vogelverrijkling_boek_600Ik leer je nu alle ins en outs over hoe het DAGELIJKS LEVEN van jouw vogel er uit moet zien!

Aan de hand van nooit eerder in de openbaarheid gebrachte onderzoeksresultaten met fascinerende en soms zelfs schokkende feiten,
laat ik je zien hoe je heel snel het gedrag van je papegaai of parkiet positief kunt beïnvloeden.

 

Dit Is Wat Het Jou Zal Opleveren:

 • Verlevendig en Verrijk het dagelijks leven van je gevederde vriend met deze door en door geteste en beproefde 50 Vogel Vriendelijke Verrijkings Spelletjes & Activiteiten.

 • Een kast vol met beproefde ideeën om de verveling en zelfs het destructieve gedrag van papegaaien en parkieten tegen te gaan of op te lossen.

 • Een vogel die zich verveeld zal constant krijsen, schreeuwen en kan zelfs zijn veren gaan uittrekken of er op gaan kauwen, zo voorkom je dit.

 • Met deze unieke digitale uitgave kun je verveling, angst, lusteloosheid en het niet gelukkig zijn van je vogel overwinnen en voorkomen met leuke en grappige vogel verrijkings activiteiten, zoals foerageer spelletjes, zelf gemaakte vogel snacks en interactieve gedrags training.

 • Bijten en zelfs aanvallen zonder aanwijsbare oorzaak behoort definitief tot het verleden met het toepassen van deze praktische richtlijnen.

 • Aan het eind van de dag zal je gevederde vriend mentaal en fysiek tevreden en gelukkig zijn. Hij zal geen reden meer hebben om te krijsen van ongenoegen en ontevredenheid!

 

vogelverrijkling_boek_800

 

Je bent maar een paar kliks verwijderd van een schat aan exclusieve waardevolle door de praktijk van het leven met papegaaien & parkieten
als huisdier getoetste informatie die je
nergens anders op internet zult tegen komen.

 

 

IpadIphone


Dit is wat je nu moet doen:

Je hebt nu de mogelijkheid om 1 van de 25 Introductie Exemplaren te reserveren!

Stel het dus niet uit totdat alle exemplaren vergeven zijn!

Je begrijpt dat de hoeveelheid tijd en werk die het heeft gekost om deze gids met dvd samen te stellen,
maakt dat ik hier een prijs van tenminste €97,- voor kan vragen.

Echter dat ga jij niet betalen!

Omdat het een gloednieuwe uitgave is, zal een Introductieprijs van minus 50%, dus €48,50 een erg leuke actie zijn!

366294AMaar…ook dat bedrag hoef jij niet te betalen..

Ik ben blij met iedereen die deze cursus Vogel Verrijking wil volgen om zijn of haar vogel het allerbest mogelijke leven te geven als huisdier.
Daarom geef ik deze éénmalige Introductie Uitgave als bedankje weg voor de prijs van slechts €27,- euro wanneer je VANDAAG bestelt.

Zodra je inschrijving is ontvangen, krijg je direct per e-mail bericht om de digitale uitgave op te halen! Je kunt dus na 1 minuut al aan de slag met deze Exclusieve & Unieke Papegaai en Parkiet Verrijkings Cursus.

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er tijdelijk ook nog GRATIS een super leuke en handige DVD bij! Hierop laat ik je nog meer zien, zoals hoe je zelf veilig en waardevol speelgoed kunt maken voor je papegaai of parkiet. Ook geef ik een kleurrijke uitgebreide omschrijving van hoe het dagelijks leven van een papegaai of parkiet die als huisdier gehouden wordt er uit zou moeten zien.

Klik nu op de grote gele knop hieronder en zorg
dat je nog een exemplaar te pakken krijgt voor deze belachelijke prijs.

 

vogelverrijkling_boek_600

 

large-addtocart

 

 

 

PS – Je kunt nu 3 dingen doen:

1. Laat dit aanbod aan je voorbij gaan en kom er te laat achter dat je had moeten weten wat ik je te vertellen heb. Dat is natuurlijk niet slim, want een vogel als dit koop je om de komende 20 jaar plezier van te hebben. DUS KLIK GEWOON HIER EN BESTEL NU DIRECT

2. Laat het aanbod even liggen, omdat je er over na moet denken. De kans is groot dat als je morgen terug komt de prijs verdubbeld is, namelijk naar de normale prijs die voor het verkrijgen van dit soort insiders info  gebruikelijk is.

3.  Je download ‘Vogel Verrijking Voorkomt Verveling’ voor de tijdelijke super lage prijs van € 27,-  Je kunt direct (binnen 3 minuten) de geheimen uit dit boek lezen en in de praktijk toepassen. Klik daarom nu op onderstaande knop en bestel deze prachtige en onmisbare digitale uitgave.

large-addtocart